Game of the Decade-toernooi - tweede ronde - dag 6

Vandaag is zesde dag van de tweede ronde van de Game of the Decade-toernooi. Jullie kunnen weer middels de poll kiezen. Welke game verdient het om naar de derde ronde te gaan?

Final Fantasy X
De wereld is in gevaar door 'Sin' en aan jou de taak om de wereld te redden. Final Fantasy X schreef geschiedenis door de eerste Final Fantasy te zijn waarbij voice-overs gebruikt werden in de cutscenes.

Battlefield 2
Voice-chat aan, teamwork en lekker in een comfortabele stoel het andere team overhoop knallen. Het spel was prima in balans en door de uitgekiende mappen een reden om te blijven spelen. Zoals een Battlefield betaamt kon je in voertuigen plaatsnemen om je team te versterken met extra vuurkracht. De Battlefield-recorder maakte het af: je kon de match opnieuw kijken om te kijken om zo te leren van je goede acties, maar vooral van de fouten die gemaakt waren.

Rome: Total War
In de strategie-game Rome: Total War is het de bedoeling om te overwinnen, heersen en manipuleren in het Romeinse Rijk. Speel met onder meer Grieken, barbaren en Egyptenaren en wordt de nieuwe heerser van het gehele rijk. De game verscheen in 2004 exclusief voor pc en heeft twee uitbreidingen gekregen.

The Elder Scrolls IV: Oblivion
Een uitgebreide wereld waarin je jouw eigen plan kon trekken. Wat nu het verhaal volgen? Je kon in dit spel je eigen gang gaan, zonder maar een moment te denken aan de verhaallijn. Door de vele mods voor de Windows-versie is deze game nog meer uit te breiden, als je je al verveelde.