Epic Mickey 2 lijkt aanstaande

Nu Mickey een videogame-ster aan het worden is lijkt hij wat trucjes van zijn collega's te hebben geleerd. Als een echte Solid Snake of Sam Fisher duikt Epic Mickey 2 op uit het niets. Het vervolg op de exclusieve Wii-game doet de ronde via een online-marketing enquête.

Disney vraagt welke boxart (zie hieronder) en titel je prefereert. De keuzes zijn als volgt: Epic Mickey 2: Return of the Mad Doctor, Epic Mickey 2: The Power of Two, Epic Mickey 2: Mystery on Mean Street. En natuurlijk ook gewoon: Epic Mickey 2.

Er werden ook potentiële gameplaydetails genoemd. De game zou een splitscreen-optie voor twee spelers bevatten. Mickey Mouse komt terug met zijn schilderkunsten van de eerste game en nu is ook Oswald the Lucky Rabbit speelbaar. Laatstgenoemde kan zijn oren gebruiken om als een helikopter te vliegen en elektriciteit gebruiken om vijanden te verslaan. Zou hij in aanraking zijn gekomen met een ray sphere?

Het meest opvallende nog is dat PS3 en Xbox 360 specifiek worden genoemd als release-platformen. Let op, de game is nog niet officieel aangekondigd en het zou alleen onderzoek van Disney kunnen zijn, maar dat lijkt onwaarschijnlijk. Nu is het maar hopen dat de Disney-games betere sequels zijn dan de films.

epic