Virtua Fighter 5 Final Showdown aangekondigd

SEGA heeft vandaag een grote update en uitbreiding voor Virtua Fighter 5 aangekondigd. Virtua Fighter 5 Final Showdown wordt als zelfstandige titel uitgebracht op de Xbox Live Arcade en het PlayStation Network. Het spel bevat een volledig vernieuwde versie van de mechanismen, balans en animaties uit Virtua Fighter 5.

Er zullen ook nieuwe spelmodi, nieuwe dynamische vechtarena's, een enorme verzameling configureerbare items en twee nieuwe personages in de expansie zitten. Taka-Arashi uit Virtua Fighter 3 en het gloednieuwe personage Jean Kujo zullen de arena betreden.

"Virtua Fighter 5 is altijd een authentieke arcade fighting-game geweest, zelfs als je het thuis comfortabel op een console speelt. En zoals dat hoort bij een arcadedynastie, hebben we het spel ook in de jaren na de release ondersteund, aangepast en getweakt", aldus Haruki Satomi, Vice President of Digital Business bij SEGA of America en SEGA Europe. "Met Virtua Fighter 5 Final Showdown bieden we consolespelers de ultieme vorm van competitie tussen twee spelers in één perfect pakket".

Virtua Fighter 5 Final Showdown is waarschijnlijk in de zomer van 2012 verkrijgbaar.

Logo