Assassin's Creed niet meer voor 3DS

Assassin's Creed: Lost Legacy is niet meer in productie voor de Nintendo 3DS. Het verhaal van het spel is opgeslokt door Assassin's Creed Revelations voor de pc, Xbox 360 en Playstation 3. Die game zou prioriteit hebben. Dat heeft scriptschrijver Darby McDevitt van Ubisoft aangegeven tegenover Joystiq.

"De productie van verschillende spellen uit de serie overlapt elkaar. We weten altijd waar het verhaal ons gaat brengen", zegt McDevitt in het interview. In Lost Legacy zou Ezio, het hoofdpersonage uit de twee recente Assassin's Creed-spellen, Masyaf bezoeken om onderzoek te doen naar de orde van de tempeliers. Het verhaal is nu min of meer verwerkt in Revelations dat dit najaar op de markt moet verschijnen.

Ubisoft gebruikt verschillende media om het verhaal van de serie uit te dragen. Naast de spellen is er een stripboekserie. Tevens heeft de uitgever een 40 minuten durende film geproduceerd ter introductie van het verhaal van Assassin's Creed II. Wat de volgende zet wordt van de game-uitgever is niet bekend, al heeft het bedrijf wel laten weten een spel voor de Wii U te maken.