PSN wordt opnieuw gebouwd

Het Playstation Network ligt er nu al enkele dagen uit en veel gebruikers beginnen te klagen. Playstation laat door middel van een bericht op hun blog weten wat de vorderingen zijn en ze proberen de gebruikers gerust te stellen:


We sincerely regret that PlayStation Network and Qriocity services have been suspended, and we are working around the clock to bring them both back online. Our efforts to resolve this matter involve re-building our system to further strengthen our network infrastructure. Though this task is time-consuming, we decided it was worth the time necessary to provide the system with additional security.

We thank you for your patience to date and ask for a little more while we move towards completion of this project. We will continue to give you updates as they become available.

Het spijt ze zeer dat het Playstation Network en de services op de website niet werken op dit moment. Ze doen hun uiterste best om beide weer online te krijgen. Aangezien dit volgens Playstation nog veel tijd in beslag neemt, kunnen ze beter het systeem meteen aanpassen met een betere beveiliging. Hiermee kunnen problemen in de toekomst met de Playstation Network worden tegengegaan. Het aanpassen van het systeem met de nieuwe beveiliging zal nog veel tijd in beslag nemen, ze hebben besloten dat het de tijd waard is en het Playstation Network met een nieuw beveiligingssysteem aan te passen.

Ze bedanken de gebruikers van het PSN voor hun geduld en vragen hen nog even geduld te hebben, zodat het PSN met een betere versie terug kan komen. Ze zullen alle vorderingen plaatsen op de blog.