Silent Hill heeft nieuwe inwoners

De film Silent Hill: Revelations 3D heeft nieuwe acteurs en actrices voor ons. Het was al bekend dat Sean Bean zijn rol nogmaals gaat vertolken, maar de dames en heren van Dreadcentral hebben een mooi lijstje namen uit een persbericht voor ons.

Carrie-Anne Moss, beter bekend als Trinity uit de The Matrix-trilogie, gaat de rol van Claudia Wolf spelen. Een andere grote naam en tevens inmovie familielid is Malcolm McDowell (Halloween, Halloween 2, A Clockwork Orange). Wie we ook gaan tegenkomen in het vergane dorp zijn Adelaide Clemens (X-Men Origins: Wolveringe, Mad Max: Fury Road) en Kit Harington (aankomende tv-serie Game of Thrones). Maar ook enkele oude bekenden gaat terugkomen. In de intro stond al Sean Bean vermeld, welke de rol van Christopher Da Silva gaat spelen. Ook Radha Mitchell en Deborah Kara Unger komen terug als respectievelijk Rose Da Silva en Dahlia Gillespie.

Het verhaal van Silent Hill: Revelations 3D volgt het verhaal van de game Silent Hill 3. Heather Mason en haar vader zijn in Silent Hill op de vlucht voor de onbekende krachten die daar gaande zijn. Op haar achttiende verjaardag moet Mason na een enorm slechte nachtmerrie en de vermissing van haar vader erachter komen wie zij echt is. Deze ontdekkingstocht brengt haar dieper in de duistere en demonische wereld, welke haar steeds verder meesleurt.

De film wordt op moment van schrijven nog opgenomen in Canada. Het is nog onbekend wanneer we in Nederland de horror kunnen bewonderen.

Silent Hill: Revelations 3D

Kit Harington en Adelaide Clemens in de asregen van Silent Hill