Nieuw deel in Elder Scrolls-serie in de maak

Bethesda Softworks is bezig met het ontwikkelen van het volgende deel in de Elder Scrolls-serie. Eén van de medewerkers aan het project liet dat vandaag weten aan een medewerker van Eurogamer Denemarken. Het gesprek vond plaats tijdens een toevallige ontmoeting in een vliegtuig. 

Hij vertelde niet alleen dat het spel er zou komen, maar liet ook wat minimale informatie los over de inhoud ervan. Hierbij gebruikte hij fantasierijke woorden als Dragon Lord, en The Blades, en hij vertelde dat de aankomende weken begonnen wordt met voice-acting voor de personages in het spel.

Het spel zal een direct vervolg zijn op The Elder Scrolls: Oblivion, het laatst verschenen spel in de serie. De Elder Scrollssaga is inmiddels al 16 jaar oud en wordt de laatste jaren als één van de betere RPG-games voor PC en consoles beschouwd.

Meer informatie is er momenteel nog niet, maar het vervolg op Oblivion komt dus, dat is een ding dat zeker is. Naar alle verwachting zal dit zijn voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360. Zodra er meer nieuws is laten we het jullie weten.