Speculeer erop los met deze teasers

Tegenwoordig wordt er erg vaak een plaatje of een hint afgegeven om mensen te laten speculeren over wat het kan zijn. Op deze manier kan er al behoorlijk al wat hype gegenereerd worden en FOK!games doet rustig hieraan mee want er zijn twee nieuwe teasers en beide hebben met de Video Game Awards te maken.

Als eerste hebben we een plaatje dat uit een reclame komt uit de Video Game Awards. Het plaatje laat ons "Infected? Report It" en "1 of 3" zien. De website VG247 heeft het over Left 4 Dead 3 alleen kan ik zelf die link niet helemaal leggen. Een andere gebruiker geeft aan dat het plaatje uit Dead Rising 2 kan komen maar weet het niet zeker. Het plaatje is te zien als je het filmpje pauzeert op 20 seconden.

De tweede tease is iets directer, het is er namelijk eentje van Sony. Het plaatje is opgestuurd naar de website van Joystiq en geeft aan dat er de dag na de VGA's, 12 december, een exclusieve onthulling voor de PS3 gedaan gaat worden. Meer informatie is er niet over maar het moet een grote onthulling zijn als er een speciaal evenement voor ge-organiseerd wordt.

Hieronder zie je eerst een screen van de teaser uit de VGA-reclame. Daaronder is de reclame met deze teaser erin en daaronder zie je de teaser van Sony.

Tease



Tease