EA over lage Medal of Honor-reviewscores

Deze week verschijnt Medal of Honor voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360 waarvan gisteren de launch-trailer is verschenen. De eerste reviews zijn al op het internet gepubliceerd en volgens Metacritic is het gemiddeld cijfer tot nu toe een 74%. Voor velen zal dit een teleurstelling zijn maar EA blijft hoopvol.

EA ziet de reboot van de serie nog steeds als een groot event in de gamesindustrie en ziet dit als een marathon en niet als een sprint. Toch zullen we moeten afwachten of ze de marathon uit gaan lopen want eerder heeft EA aangegeven geen sequel te maken als de game niet meer dan drie miljoen keer zou verkopen.

“Medal of Honor is part of a larger EA strategy to take share in the shooter category. This is a marathon not a sprint – today’s Medal of Honor launch represents a step forward in that race.”

Toch zien de aandeelhouders het minder positief. De afgelopen weken was het aandeel EA met zestien procent gestegen maar na het verschijnen van de eerste reviews is deze weer gezakt met zes procent. Hou FOK!games in de gaten want onze review zal natuurlijk ook snel op de site verschijnen.

MoH