Molyneux: Alleen celebs krijgen Milo te zien

Game-visionair Peter Molyneux heeft zich geuit over Milo. Op de E3-beurs krijgen namelijk alleen beroemdheden de vorderingen rond het virtuele jongetje 'Milo' te zien. Voor de pers is Milo niet te bekijken, en een reden wil Molyneux niet geven.

Het virtuele jongetje Milo lijkt de grote afwezige van de E3-beurs in Los Angeles te zijn, maar niets is minder waar. Waar Milo in het verleden diende als demo voor de bewegingsgevoelige Kinect-camera is het concept rond Milo inmiddels tot complete game uitgegroeid. Dat heeft geestelijk vader en ontwikkelaar Peter Molyneux aan de website CVG laten weten.

De game heet Milo & Kate en wordt speciaal gemaakt voor Kinect. Er zijn sinds de onthulling op de E3-beurs in 2009 een hoop extra features aan toegevoegd, maar deze worden dit jaar op de E3-beurs slechts aan een select groepje getoond.

De altijd mysterieuze Molyneux weet niet of Milo & Kate rond de releasedatum van Kinect in november uitkomt. "Dat is niet aan mij, maar aan deze mensen", waarna de beste man wijst naar een groepje zakenmannen van Microsoft.

Molyneux: Alleen celebs krijgen Milo te zien
Molyneux: Alleen celebs krijgen Milo te zien