Het geduld van Sparta is bijna op

Er is een tweede update op de God of War teasersite te zien.  Bij deze update is er tijdens het onweer een schim van een soldaat te zien, waarschijnlijk een Spartaan. De URL is openbaar gemaakt aan spelers die God of War 3 Platinum Trophy hebben gehaald. 

Op de website zelfs is ook nog een cirkel in de rechterbovenhoek te zien, deze is nu voor driekwart vol. De cirkel wordt per update met een kwart gevuld. Dit suggereert dat de volgende update een volledige meter moet zijn en dat er dan eindelijk onthuld wordt wat deze site nu eigenlijk te betekenen heeft. Het zou DLC kunnen zijn, maar een nieuw deel in de franchise is ook niet uitgesloten.

Het symbool zelf is de "V". Als je dat omdraait wordt het de Griekse letter lamba, wat staat voor "Lacedaemon", dat is hoe de oude Grieken Sparta noemden. Genoeg redenen dus om te denken dat we nog meer van het oude Griekenland gaan zien, maar wanneer de laatste update komt is even afwachten. Volgens sommige mensen is de meter gekoppeld aan de hoeveelheid mensen die het spel platinum hebben gehaald, dus als je dat nog niet hebt: even doorspelen, hoe minder lang we hoeven te wachten!

Spartaan in de onweer