LA Noire is geen standaard game

LA Noire, de game die later dit jaar uitkomt zal geen standaard game worden volgens Rockstar. LA Noire speelt zich af in Los Angeles in de jaren '40 en als speler kan je je vrij rondbegeven door de stad die zeer nauwkeurig is nagemaakt.

Het spel is geinspireerd door echte politiedossiers, kranten en kaarten uit de jaren '40 maar spelers die een soort GTA verwachten zullen zich bedrogen voelen.
Alhoewel je je in een open wereld bevindt zal je karakter nu 'goed' zijn in plaats van het 'slechte' uit de GTA serie. In de GTA serie lag de nadruk ook erg op actie, in LA Noire heb je ook actie maar toch wel net eventjes anders. Zo zal je namelijk als je op een plaatsdelict komt getuigen moeten horen, bewijzen verzamelen en zelf gaan uitzoeken waar je vervolgens heen moet.

Volgens mensen die aan de game werken zal het spel gebaseerd worden op het traditionele detective werk en niet het combineer voorwerp A met voorwerp B avonturenspel idee, hierdoor zal de game ook wat toegankelijker worden want iedereen kent tegenwoordig de manier van detectivewerk vanwege de vele films en tv series.

LA Noire
Bespeelt u ook de fluit?