Problemen bij Infinity Ward

Een aantal zware jongens hebben blijkbaar een bezoekje gebracht aan het kantoor van Infinity Ward. Deze kwamen nogal dreigend over en de sfeer rondom het kantoor van de Modern Warfare 2-ontwikkelaar is op zijn minst spannend te noemen aangezien niemand weet waarom deze figuren er zijn. De werknemers hebben zelf ook geen flauw idee en zijn nogal verward door de hele commotie.

Ietsje later was op het LinkedIn profiel van Jason West, president van Infinity Ward, te lezen dat hij geen baan meer zou hebben. Of dat er iets mee te maken hebben is niet bevestigd, maar die kans is zeker aanwezig. Op dat moment had Robert Bowling, community manager van IW, ook niet meer info.

Wel heeft Activision gisteren een rapport ingediend waarin te lezen is dat er een onderzoek gaande is naar twee belangrijke figuren binnen Infinity Ward met betrekking tot insubordinatie en het verbreken van contracten. Verwacht wordt dat Jason West er daar dus een van is, en Vince Campella de meest waarschijnlijke tweede persoon. In het rapport staat verder dat verwacht wordt dat er sleutelfiguren binnen IW zullen vertrekken maar dat dit geen effect op het bestaan van het bedrijf zal hebben.

 

Jason West

Jason West, werkeloos..