Update: Mario en Metroid deze zomer

Het wachten is voor Wii gamers is bijna voorbij. De langverwachte Super Mario Galaxy 2 en Metroid: Other M komen er aan. Nog even en we kunnen eindelijk  met Yoshi door de werelden in de ruimte te reizen. In dit tweede avontuur van Mario zal hij opnieuw tegen Bowser strijden. Maar dit keer krijgt hij hulp van Yoshi, het dinosaurusje dat het van zijn tong moet hebben. 

In Metroid: Other M, gemaakt door het Team Ninja, bekend van de Ninja Gaiden serie, zal het verhaal zich af spelen tussen de periode van Super Metroid en Metroid Fusion in. Samus zal het aan de stok krijgen met de ruimtepiraten.

De hele week lang heeft Nintendo een reeks evenementen georganiseerd om hun nieuwe plannen bekend te maken. Het eerste evenement was in Australië, waar aangekondigd is dat Super Mario Galaxy 2 en Metroid: Other M tussen juni en augustus dit jaar uit zullen komen. Dat is een stuk sneller dan de verwachte kerstrelease. Vandaag is het evenement in Amerika, waarschijnlijk worden daar nog meer details bekend gemaakt.

UPDATE:

Super Mario Galaxy 2 zal 23 mei in Amerika uitkomen, Metroid M 27 juni. Hopelijk zal Europa niet te ver achterblijven.

Super Mario Galaxy 2