360-versie UT III bevat Gears of War 2 verrassing

Dat Unreal Tournament uit dezelfde stal komt als Gears of War weten de meesten waarschijnlijk wel. Dat de 360 versie van UTIII nog steeds niet uit is was ook al bekend. Dat Gears of War 2 dit jaar uit moet komen is ook pas aangekondigd. Als je dan een interview met Mark Rein mag houden, die toevallig de grote baas van Epic is, dan kun je het natuurlijk niet laten om even van het spoor af te dwalen. Het interview werd namelijk gehouden omtrent de naderende release van UTIII op de 360, maar de interviewer begon te vragen naar Gears of War 2. Ondanks dat Mark simpelweg zei dat het interview niet over Gears 2 gaat, liet ie toch los dat er "misschien" wel een Gears 2 verrassing op de disc van de 360 versie van UTIII zou zitten. Hierna hield hij stijf zijn lippen op elkaar.



Epic's Mark Rein
"And the surprise is: 2 supergnarly gamerpics! Aren't you excited yet?"

Wel wist de interviewer nog los te peuteren dat we over niet al te lange tijd duidelijkheid over deze verrassing zouden moeten krijgen. Of het om een demo, trailer of misschien wel een online bèta-key gaat is dus nog niet duidelijk. Zodra er meer bekend is zullen we je uiteraard op de hoogte houden.

Wat vinden jullie hiervan? Gaat het om een schaamteloze truc om de verkopen van UTIII een boost te geven, aangezien de PS3 en PC versie nu al enige tijd te koop is? Of gaat het hier om een leuke onschuldige extra voor de Gears of War fans?