[Gerucht] Eerste Perfect Dark Zero details

De eerste geruchten over Perfect Dark Zero steken de kop op. Verschillende Engelse nieuwsbronnen beweren de eerste details over de game te hebben. Zo zal het spel een prequel van Perfect Dark (N64) worden, een online multiplayermode krijgen en een launchtitel worden voor de Xbox 360.

Ook over het verhaal schijnt iets bekend te zijn. Joanna, de hoofdpersoon, en haar vader Jack moeten een enorme samenzwering onthullen. Dit verhaal zou zowel in Co-Op als in singleplayer gespeeld kunnen worden. Het 'anti-co-op' zou ook weer beschikbaar zijn, wat inhoudt dat iemand als de hoofdpersoon speelt en de ander als de vijand (die natuurlijk zwakker is). Als een speler als vijand gedood wordt kan hij of zij met de volgende vijand verder spelen, tot ze allemaal dood zijn.

Naast deze gameplaymodes zouden er ook talloze nieuwe gadgets, wapens en zelfs vehikels in het spel komen. Het multiplayeraspect van de game zou hier een grote rol in gaan spelen. Zo wordt er onder meer gesproken over leaderboards, clans en tournaments. Het meest opvallende detail is dat Perfect Dark Zero een voor de consoles ongekend aantal mensen tegelijk online kan laten spelen.

Natuurlijk zijn dit allemaal maar geruchten en Microsoft was niet beschikbaar voor commentaar op de speculaties. Het is zo goed als bevestigd dat Perfect Dark Zero op de aankomende E3 in mei gepresenteerd wordt, dus dan weten we of dit lulkoek of waarheid is.