Full Spectrum Warrior sequel in ontwikkeling

Pandemic Studios maakte deze week bekend dat ze bezig zijn met een sequel van Full Spectrum Warrior. Ze zijn er nog niet over uit of deze game nog uitkomt voor de Xbox of voor een van de nextgen consoles.

"Ja, we werken aan een sequel, het staat nog niet vast wat we er precies mee gaan doen," vertelde iemand van Pandemic tegen een IGN-reporter. "Dat is een van de dingen die we onderzoeken,"vertelde hij over de mogelijkheden van consoles waar hij voor zal verschijnen, "of het het voor deze generatie uitkomt of voor de volgende."

Interessanter nieuws voor de fans van het eerste deel is dat er vanaf 4 oktober nieuwe content te downloaden zal zijn, met als eerste item een nieuwe missie genaamd "Epilogue 1".

Een tweede extra missie, "Epilogue2" zal ongeveer een maand later uitkomen, uitgever THQ is er nog niet over uit of hier een kleine vergoeding voor gevraagd zal worden.

Pandemic zegt dat de twee nieuwe levels iets moeilijker zullen zijn en dat er een paar subtiele veranderingen in zullen zitten. Zo zullen er meer vijanden op balkons en daken zitten. OP deze manier wordt de derde dimensie wat meer gebruikt, iets wat in de originele missies een beetje miste.