Nieuwe screenshots en informatie Guilty Gear Isuka

Sammy Studios heeft vandaag nieuwe screenshots en informatie vrijgegeven over Guilty Gear Isuka. Guilty Gear Isuka is het nieuwste deel van de Guilty Gear serie 2D fighters, waarvan de eerste game op de PlayStation uitkwam.

De belangrijkste toevoeging in Isuka is de "Robo Ky II Factory Mode". In deze mode kan een van de nieuwe karakters, Robo Ky II, aangepast worden naar de wensen van de speler door hem te programmeren. Op deze manier kan Robo Ky II bijvoorbeeld sterker worden of moves van andere karakters leren. Om deze upgrades te betalen worden punten gebruikt, die in de Scramble-mode verdiend kunnen worden.

Een andere nieuwe toevoeging is de Boost Mode, een beat 'm up in de stijl van spellen als Double Dragon en Tekken 4's Tekken Force Mode. Het spel heeft meerdere varianten, waaronder de eerder genoemde Scramble Mode.

De derde nieuwe feature in Guilty Gear Isuka die vandaag aangekondigd is, is het feit dat het nu mogelijk is om met 4 spelers tegen elkaar te vechten, waarbij naast gevechten waar het ieder voor zich is, ook in teamverband gevochten kan worden.

De verwachting is dat het spel in de herfst van dit jaar uitkomt voor de PlayStation2.