[Update] Half-Life 2 bereikt toch niet de gold-status

De geruchten dat Half-Life 2 de gold-status op maandag 30 augustus zou bereiken blijken niet waar te zijn. Een medewerker van Valve, Gabe Newell, zou deze informatie voor het weekend op een forum gepost hebben. Nu blijkt dat een ander persoon het wachtwoord van Gabe had verkregen en op deze manier valse informatie op het forum heeft gezet. Valve heeft verklaard dat zodra de gold-status wordt bereikt dit via een persbericht wereldwijd bekend te maken. We moeten dus nog even geduld hebben voordat we het langverwachte vervolg op Half-Life kunnen spelen.

Update: Woensdag 31 Augustus 15:25
Het begint aardig op een soap te lijken, want waar er eerder aangekondigd was dat HalfLife 2 de Gold status bereikte, en toen bleek dat het toch niet zo was, is er nu weer een advertentie uit een Australisch games magazine gevonden op internet waaruit zou moeten blijken dat HL2 tóch klaar is.

Of deze foto betrouwbaar is moet nog blijken, maar één ding is zeker: Half Life 2 is weer volop in het nieuws wat waarschijnlijk het begin is van een groots media offensief om de launch straks te begeleiden.