Sluit alle moskeeën

Er start -zo heb ik begrepen- een procedure tegen pedofielenclub Martijn. Een civiele. Om die organisatie te verbieden. En terecht. Informatie over hoe je een kind kunt neuken zonder sporen achter te laten, nee, die moet niet worden verspreid. Dus ook niet in clubverband. Opdoeken, dat Martijn. En nu we het toch hebben over seks met kinderen: ik zou graag zien, dat met onmiddellijke ingang ook alle moskeeën en Moslim-organisaties in ons land worden verboden. In ieder geval tot zij duidelijk en openbaar afstand nemen van de Haagse As-Soennah-moskee.

Ik werd door Carel Brendel op een schokkend gegeven gewezen. In Den Haag wordt een nieuw haatpaleis geopend. De nieuwbouw van die Haagse As-Soennah-moskee is klaar. En om dat te vieren, wordt een vertegenwoordiger van de aller-achterlijkste Islamstroming uitgenodigd. De Marokkaanse pedo-salafist Mohamed al-Maghraoui. Die werd berucht door zijn vurige pleidooi, met meisjes van 9 jaar oud te trouwen. Inclusief bloederige huwelijksnacht. Want trouwen met meisjes van 9, dat is goed voor een plezierig seksleven. De gek. Toen er een storm van kritiek losbarstte, verschool de laffe kinderneuker zich achter een wel heel erg hilarisch zwak argument: "Ik ben een officieel theoloog. Ik verzin dit niet. Het is de profeet die het vóór mij gezegd heeft." De Marokkaanse overheid greep in na klachten van advocaten en rumoer in de media. Het hoofdkwartier van Mohamed al-Maghraoui werd gesloten en zijn website werd uit de lucht gehaald. Daarnaast moest hij zijn netwerk van tientallen Koranscholen sluiten. Maar dat is sowieso niet vreemd. Immers, ook in Nederland zie je telkens weer dat de combinatie van Islam met onderwijs buitengewoon ongelukkig uitwerkt.

En de As-Soennah-moskee heeft uitgerekend déze zwakzinnige pederast uitgenodigd om een lezing te geven onder het motto "De focus ligt vooral op opvoeding en reiniging van de zielen, zodat de moslims tot een voorbeeld voor iedereen verworden." Leuk, zo'n knoeperd van een taalfout, trouwens. De Nederlandse taal is aan die gore muzelmannen niet besteed. Nee, van kinderen neuken hebben ze duidelijk meer verstand. Ik spuug op iedere Islamiet die ook maar een voet over de drempel van de As-Soennah-Pedofielenmoskee zet. Kinderen van 9 penetreren omdat dat betere seks oplevert... Uit naam van een profeet die ook al last had van een ziekelijk verlangen naar kinderseks.

Iedere bezoeker van dat Haagse Nieuwbouw Pederastenpaleis is minimaal net zo erg als die vieze Ad van den Berg, met zijn zogenaamd-wetenschappelijke kinderpornoverzameling, die nu een paar jaar zeepjes mag rapen in de bajes.

We leven toch in een land waar burgemeesters noodverordeningen mogen uitvaardigen? Mooi. Ik stel voor dat de burgemeesters van ons land met onmiddellijke ingang alle moskeeën in ons land voorlopig laten dichttimmeren. Zij zijn in potentie net zo'n gevaar voor de openbare orde als pedoclub Martijn. Wegwezen.